E-Upravnik »UpsWeb« je skupen spletni portal namenjen manjšim upravnikom, ki nimajo svoje infrastrukture za gostovanje spletnega okolja.
Upravnik z nekaj enostavnimi koraki pošlje podatke obračuna in komitenta (stanovanja) na splet:

 1. Upravnik prejme ob registraciji v programu Upravljanje Stanovanj svojo identiteto na spletnem portalu (npr. 30), katera je kasneje pri prijavljanju komitentov na portal predpona uporabniškemu imenu (npr. uporabnik ima uporabniško ime 5654, prijavi se torej s prijavnim nizom 305654 in naključno generiranim geslom) – enkratno delo.
 2. Izdelava uporabniških imen in gesel za dostop uporabnikov do portala. Podatki so nato vidni na računu v nogi dokumenta.
 3. Pošiljanje obračuna in ostalih potrebnih podatkov v splet – na skupni portal.
 4. Komitent (uporabnik) se lahko prijavi v portal s svojim uporabniškim imenom in geslom.
 • Upravnik ne potrebuje svoje strojne opreme, sistemske programske opreme in spletne aplikacije Independent v svojem okolju – nizki stroški.
 • Varnost aplikacije – aplikacija teče na zaupanja vrednih strežnikih pri avtoriziranemu gostitelju spletnih strani.
 • Varnost podatkov – ničelna možnost zlorabe podatkov ali napačnih prijav med upravniki, saj ima vsak upravnik svojo šifro, ki je del uporabniškega imena uporabnika.
 • Garancija delovanja spletnega okolja 99,5% – spletno gostovanje.
 • Hitro in enostavno pošiljanje podatkov obračunov na splet.
 • Možnost generiranja gesel za uporabnike poljubno krat.
 • Možnost ponovitve pošiljanja obračuna na splet.

Pregled glavnih (vsebinskih) funkcionalnosti:

 • Prostori uporabnika: pregled vseh prostorov (stanovanj, garaž, lokalov,..) kjer je komitent zaveden kot lastnik,
 • Kartica komitenta – zbir vseh rednih obračunov za izbrano leto:Pregled stroškov, ki so bili predmet delitve za izbran obračun, s klikom na obračun se odpre:
  Stroški, ki imajo v prvi koloni lupo imajo v ozadju skeniran ali pripet (XML, PDF) račun dobavitelja, ki je bil predmet delitve za strošek (dokumenti se dodajajo na stroške skozi likvidacije).Rezervni sklad: pregled kartice rezervnega sklada za izbran prostor.

  O upravniku: Osnovni kontaktni podatki o upravniku.

  V primeru, da vas spletna aplikacija zanima nas prosim kontaktirajte na prodaja@www.independent.si, naredili bomo nadgradnjo programa Upravljanje Stanovanj, skupaj bomo naložili podatke izbranega obračuna na splet in vam podelili testni dostop do spletne aplikacije ter pripravili ponudbo za dostop do skupnega spletnega portala.