Podjetje Independent d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Osnovna usmeritev podjetja je razvoj programske opreme na področju poslovne informatike in uvajanje informacijskih sistemov. Programska oprema podjetja Independent d.o.o. je namenjena organizacijam, ki želijo svoje poslovanje avtomatizirati in predvsem poenostaviti z zaupanja vredno informacijsko rešitvijo. Programsko opremo razvijamo že 25 let v najsodobnejših orodjih z roko v roki z našimi uporabniki. Programska oprema tako nudi mnogo možnosti in je uporabnikom prijazna ter prilagodljiva.

Naziv INDEPENDENT RAČUNALNIŠKI INŽENIRING D.O.O.
Naslov Cesta v Rošpoh 59, 2351 Kamnica
Status Pravna oseba
ID za DDV SI34235272
Matična številka 5582938000
Transakcijski račun SI56 031211000593356 odprti pri SKB Banka d.d.

Independent d.o.o. v nekaj stavkih:

Dejstva - Independent d.o.o.

- ustanovljeno leta 1992
- razvoj splošne in namenske programske opreme
- zanesljive, enostavne in hitre informacijske rešitve

Zanesljivost in varnost

Programska oprema BiroSQL je napisana v zaupanja vrednih orodjih. Poganja jo podatkovni strežnik Microsoft SQL, ki velja za najbolj razširjenega v poslovnem svetu. Omogoča hitro in zanesljivo delovanje programske opreme podjetja Independent d.o.o. hkrati pa enostavno in efektivno arhiviranje podatkovnih baz in ponovno vzpostavitev le teh v primeru katastrofe.

Prednosti

Posamični programski moduli so v celoti povezani - avtomatizirani. Uporabnik tako podatek v procesu obdelave vnese samo enkrat, nato pa ga z obdelavami prenese v vse potrebne evidence. Programske rešitve so prijazne končnim uporabnikom.

Nakup ali zakup in osveževanje

Pri zakupu licenc za uporabo programske opreme je osveževanje zakonskih in manjših funkcionalnih posodobitev brezplačno. Pri nakupu se (neobvezno) sklene letno ali mesečno vzdrževanje programske opreme.

Po naročilu

Programski moduli so prilagodljivi in pokrivajo nešteto dejavnosti podjetij. V kolikor potrebujete specifično delovanje se moduli dodelajo po željah uporabnika.

Podpora

Podporo za programsko opremo nudimo telefonsko ali preko spletne pošte. Odzivni čas za odpravo težave je največ 48 ur po prijavi napake - v praksi je to še isti delovni dan.

Stopite v stik z nami

    Vaše Ime (obvezno)

    Vaša e-pošta (obvezno)

    Zadeva (obvezno)

    Sporočilo (obvezno)

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani za namene posredovanje povratnega sporočila.